Over kamer Den Bosch

Een actieve club van mensen met een uiteenlopende achtergrond in het vastgoed die 10 maal per jaar bijeenkomt.

Deze informele bijeenkomsten vinden afwisselend plaats op een vaste locatie en op locatie bij bijzondere projecten en/of organisaties en hebben tot doel kennis te delen en elkaar beter te leren kennen. Hierdoor weten de leden elkaar makkelijk te vinden in de dagelijkse praktijk waardoor de slagkracht van eenieder afzonderlijk en gezamenlijk wordt vergroot.

De bijeenkomsten vinden plaats tussen 8.00 en 10.00 uur 's ochtends.

den bosch | jaarprogramma 2023

Do 20 januari
Nieuwjaarslunch/diner, locatie ntb

Vr 28 januari
Nog in te vullen

Vr 11 februari
Nog in te vullen

Vr 11 maart
Pieter van Grimbergen presentatie Sinis

Vr 8 april
Nog in te vullen

Vr 13 mei
Nog in te vullen

Vr 10 juni
Nog in te vullen

Vr 30 september
Nog in te vullen

Vr 11 november
Nog in te vullen

Vr 16 december
Nog in te vullen

Ontmoet onze Vastgoedmeesters

Maak kennis met onze experts, ieder op een eigen vakgebied binnen de vastgoedmarkt.
Neem direct contact op voor meer informatie en nadere kennismaking.

 

David van Duinen | kamervoorzitter

Vastgoedadviseur

Eigenaar van Core Vastgoed Advies en partner van SpitsVastgoed. SpitsVastgoed is een onafhankelijke groep van landelijke adviseurs die grote kennis hebben van religieus erfgoed en beschikt over een grote database van maatschappelijke instellingen, investeerders en particulieren die op zoek zijn naar religieuze en andere bijzondere gebouwen. Door het aanreiken van nieuwe gebruikers (huur, deelhuur, koop of anderzijds), kan er een optimaal rendement voor een gebouw worden verkregen. Door transformatie en herpositionering kunnen kerken en kloosters een nieuwe functie krijgen zodat karakteristieke gebouwen naar de toekomst gewaarborgd zijn, met respect voor het verleden en de geloofsgemeenschap.

CONTACT
06-10 47 52 40
LinkedIn
d.vanduinen@spitsvastgoed.nl
www.spitsvastgoed.nl

Roersingel 6
6041 KX Roermond

Onno Tacoma

Advocaat bouw- en vastgoedrecht

Pragmatisch advocaat met oog voor context en risico's van een vraagstuk of project. Ervaring met het werken in opdracht van woningcorporaties, overheden, zorg- en maatschappelijke instellingen, (ontwikkelende) aannemers en beleggers. Bekijk de website voor referenties.

CONTACT
06-83 60 15 96
LinkedIn
o.tacoma@vastgoed-advocaten.nl
www.vastgoed-advocaten.nl

Paradijslaan 159
5611 KM Eindhoven

Harry Kroot

Erelid- Projectontwikkelaar in ruste

 

Janneke de Bruine

Marketingadviseur

Als marketingadviseur richt Janneke zich binnen de vastgoedbranche met name op opdrachten die bijdragen aan de klantenkennis en de klantgerichtheid stimuleren. Dit met als doel meerwaarde te creëren voor zowel de klant als de opdrachtgever. Afgelopen jaren heeft zij voor gemeenten, woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars marktonderzoek verricht, marktadvies gegeven en de communicatie en verkoop van verschillende nieuwbouwprojecten begeleid.

CONTACT
06 -23 55 85 74
LinkedIn
info@eqmarketing.nl
www.eqmarketing.nl

Hooiweg 14
4874 MG Etten-Leur

Malcolm Blikman

Projectmanager

Senior adviseur beheer en onderhoud. Pragmatisch, doelgericht en met verstand van zaken. Ervaring bij Rijksoverheid, woningcorporaties en onderwijsinstellingen. Bekijk de website voor referenties.

CONTACT
06-51 49 43 18
LinkedIn
info@mbltechnischvastgoedmanagement.nl
www.mbltechnischvastgoedmanagement.nl

A.B. van Lieshoutlaan 22
5141 ML Waalwijk

Jan van Oosterhout

Senior adviseur milieu, HVK en asbestdeskundige

Door mijn jaren lange ervaring op het gebied van sloop, asbest, bodem en milieu spreek ik de taal en beweeg ik mij op het grensvlak van deze disciplines hetgeen maakt dat het onverwachte zichtbaar kan worden.

Het vertalen van gebruikerswensen tot een passend ontwerp is één van de elementen die mij drijft. Passie voor het vak en de interactie met mensen, maken mijn dagelijks werk tot een fantastische uitdaging. Dit begint met verantwoordelijkheid willen dragen, gekoppeld aan een integrale aanpak.

CONTACT
06-57 97 80 84
LinkedIn
info@nlvo-advies.nl
www.nlvo-advies.nl

Hauwkes 20
5254 LB Haarsteeg

Stan van den Eijnden

Projectmanager

Met een stevige geschiedenis in de wereld van planontwikkeling en bouwen, ben ik actief als beheerder van vastgoed: commercieel vastgoed, religieus vastgoed, onderwijshuisvesting en wonen.
Verhuur, calamiteitenonderhoud, klein onderhoud, planmatig groot onderhoud en vooral ook de financiële en beleidsmatige kant maken onderdeel uit van de ondersteuning aan mijn opdrachtgever.

CONTACT
06-51 97 61 09
LinkedIn
stan@firsta.nl
www.firsta.nl

Pastoor van Beugenstraat 11
5061 CR Oisterwijk

Dagmar Ebbeling

Architect

Vanuit de Tilburgse binnenstad werkt stek architecten aan diverse projecten, waarbij maakbaarheid, maatschappelijke invloed en het toevoegen van waarde centraal staat. Hierbij zoeken we graag samenwerking met andere disciplines, opdrachtgever en gebruiker om tot een gezamenlijk gedragen plan te komen.

CONTACT
Stek Architecten
013-36 993 62
LinkedIn
info@stekarchitecten.nl

Gasthuisring 5
5041 DP Tilburg

Rob Keijzer

Projectontwikkelaar

Met zijn bedrijf Honk ontwikkelt hij voor eigen rekening en risico woningbouwprojecten. Als mede-eigenaar van Woud bouwt hij woningen zonder ecologische voetafdruk.

CONTACT
Honk Vastgoedontwikkeling BV
06-21 54 71 00
LinkedIn
r.keijzer@honk.nl
www.honk.nl

Gasthuisring 5
5041 DP TILBURG

Hans Smeets

Vastgoedconsultant

Vastgoedconsultant gespecialiseerd in supermarktvastgoed. 15 jaar ervaring op het gebied van supermarkten in de breedste zin des woords, zowel voor nieuwe locaties als her te ontwikkelen supermarktvastgoed. Het samenbrengen van de ontwikkelaar/bouwer, belegger en formule is mijn specialiteit. De accurate, pragmatische en goed onderbouwde aanpak, heeft mede gezorgd voor opdrachtgevers op het gebied van ontwikkelend aannemers, beleggers en supermarktformules zelf. Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn LinkedIn.

CONTACT
06-30 62 31 12
LinkedIn
info@meadcon.nl

Parkstraat 14b
4818 SJ Breda

Kaan Kalak

Stadmaker

Maker van ruimte voor activiteiten. Als creatieve ondernemer in de bouw en het vastgoed is Kaan medeoprichter van Callactive, het doel; collectief, ruimte, activeren. Samen met ontwikkelpartijen, gemeenten en inwoners zoeken naar- en verbeelden van bouwmogelijkheden rond binnenstedelijke locaties voor de circulaire toekomst.

CONTACT
06-25 53 20 17
LinkedIn
kaan.kalak@callactive.nl
www.callactive.nl

Johan Martens

Vastgoedadviseur

Adviseren van gebruikers van commercieel vastgoed; uitwerken programma's van eisen, toetsen, alternatieven, voeren van (her-)onderhandelingen, opstellen en implementatie vastgoedstrategieën. Onafhankelijk advies over de haalbaarheid van planvorming, kritische analyse van product/marktcombinaties. Interim vastgoedconsultancy. Kernwaarden zijn creatieve betrokkenheid en integriteit, hecht aan lange termijnrelaties en heeft zelf géén eigen aanbod. Bekijk onze website en onze projecten voor meer informatie.

CONTACT
06 16 788 422
LinkedIn
johan@redept.nl
www.redept.nl

Flight Forum 120
5657 DD Eindhoven

Pieter van Grimbergen

Adviseur installatietechniek en beveiliging

Praktisch ingestelde no nonsense adviseur met veel ervaring in het ontwerp van utilitair vastgoed. Kijkt graag naar techniek waar een gebruiker wat aan heeft en die bij haar of zijn gebruiksprocessen passen. Altijd open voor nieuwe inzichten, nieuwe technieken en ontwikkelingen immers “slapen doen we alleen 's nachts”. Fungeert graag in een open teams waar respect en begrip is voor elkaars werk.

CONTACT
Sinis Advies Ontwerp en Implementatie
06-51 50 19 99
LinkedIn
pvgrimbergen@sinis.nl

Ringbaan Oost 150
5038 CE Tilburg

Adriaan van den Nieuwenhuijzen

Projectontwikkelaar

CONTACT
06 511 84917
a.vandennieuwenhuijzen@zneb.nl ;

Kalshoven 8
4825 AM Breda

Jeroen Peeters

Gebiedsontwikkelaar

Jeroen is eigenaar van Lijn Ontwikkeling. Lijn Ontwikkeling acteert als onafhankelijk adviseur voor woningcorporaties, provincie, gemeenten, zorginstellingen en particuliere opdrachtgevers op het gebied van gebiedsontwikkeling. Ook is Lijn Ontwikkeling een onafhankelijk (gedelegeerd) ontwikkelaar van woningbouwprojecten. Lijn Ontwikkeling stelt het creëren van verbinding binnen samenwerking in vastgoedontwikkeling voorop. Door deze benadering ontstaat het vermogen om alle disciplines te laten samenwerken waarbij een optimaal resultaat ontstaat. Lijn Ontwikkeling doet dit met een open instelling waarbij alle facetten en inzichten meespelen, maar heeft ook de durf om te beslissen. Dit alles vormt de meerwaarde die, ook voor opdrachtgevers, belangrijk is. Dit allemaal onder het motto van ‘meerwaarde voor de totale leefomgeving’.

CONTACT

06 – 233 84 330
j.peeters@lijnontwikkeling.nl
www.lijnontwikkeling.nl

Stationsstraat 87
5281 GC Boxtel

Joyce Hems

Specialist vastgoed- en corporate communicatie

Als specialist in vastgoed- en corporate communicatie houdt Joyce zich vooral bezig met het positioneren van bedrijven en vastgoedprojecten. Zij is met name werkzaam in de bouwsector. Zowel vastgoed-/ productcommunicatie behoort tot haar expertise als het geven van strategisch advies, corporate communicatie en interne communicatie. Voor wat betreft de projectcommunicatie is het in de markt zetten van vastgoedprojecten gesneden koek. Naast het bepalen van het juiste product is zij expert in het vormgeven van een passende huisstijl, het bepalen van de strategie en de bijbehorende communicatiemiddelen. Ook het maken van deze middelen behoort tot de mogelijkheden. TIC ontzorgt volledig. TIC biedt ook ondersteuning bij het bepalen van de strategie voor iedere organisatie, waar wil je als bedrijf heen, wat is die stip aan de horizon? Om vervolgens de creatieve vertaling te maken voor de medewerkers. Haar passie is om problemen op te lossen en kansen te benutten.

CONTACT

06 -51 84 17 64
info@joyce-tic.nl
www.joyce-tic.nl
www.linkedin.com/in/joycehems/