Over kamer Amsterdam

Aan het begin van het jaar stellen we een agenda op voor het komende jaar, aanvullende aan de landelijke bijeenkomsten. Deze zijn bedoeld om te horen waar iedereen mee bezig is. Verder werken we aan gezamenlijke strategiën en bespreken we verschillende visies. Uiteraard delen we graag onze kennis op de diverse vastgoedgebieden. Zo kunnen we elkaar helpen en inspireren.

Naast het delen van kennis en netwerk vinden we het ook belangrijk om elkaar te ontmoeten, en zo nu en dan een goed glas te drinken.

 

Wij zoeken nog een Kamervoorzitter
De kamer Amsterdam beschikt op het moment niet over een voorzitter.

Interesse?
Stuur ons een bericht via nienke@vansteenenstaal.nl.

 

amsterdam | jaarprogramma 2024

Elke laatste donderdag van de maand komt de kamer Amsterdam bij elkaar, van 18.00- 21.00 in Amsterdam.

Ontmoet onze Vastgoedmeesters

Maak kennis met onze experts, ieder op een eigen vakgebied binnen de vastgoedmarkt.
Neem direct contact op voor meer informatie en nadere kennismaking.

 

Iris van Veen

Vastgoedadviseur

Advisering en ondersteuning van vastgoedorganisaties bij complexe (financiële) vraagstukken: door analyseren, structureren en verbinden oplossingen zoeken én vinden. Werken met oog voor de klant en het resultaat. Ervaring bij gemeente, woningcorporatie, projectontwikkelaar en zorginstelling. Kennis en ervaring met o.a. beleidsontwikkeling, investeringsadviezen, portefeuillebeleid, informatiemanagement en scenarioplanning.

CONTACT
06 55 98 24 86
Linkedin
info@tink-iris.nl
www.tink-iris.nl

Weidehommel 7
1562 LJ Krommenie

Maarten Steunenberg

Architect

Met zijn opleidingen van MTS tot Academie van Bouwkunst en werkervaring van timmerman tot architect ben ik in staat om bij een complexe vraagstelling een heldere oplossing te formuleren.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een no-nonsense mentaliteit wat resulteert in ontwerpoplossingen die opvallend, eenvoudig en helder van opzet zijn.

Door de jaren heen heb ik ruime ervaring opgedaan met het ontwerp en de technische uitwerking van onder andere nieuwbouw en verbouw van scholen, woningbouw en de verbouw van monumentale appartementen.

CONTACT
06 28 28 50 19
LinkedIn
info@baldarchitecture.nl
www.baldarchitecture.nl

Vrolikstraat 199-d
1091 TX Amsterdam

Martijn Koppert

Vastgoeddeskundige en ontwikkelaar

Martijns werkveld varieert binnen het spectrum van aan de ene zijde makelaarsactiviteiten in commercieel vastgoed, tot aan de andere zijde het (her)ontwikkelen van vastgoed. Gemene deler in zijn werkzaamheden is de inzet van zijn creativiteit vaak al vroeg in het proces. Dat in combinatie met zijn uitgebreide netwerk, en ruim 20 jaar ervaring op het snijvlak van retail en beleggingen, brengt hij mensen en middelen bij elkaar om mogelijkheden tot realisatie te brengen. Zijn werkgebied is landelijk, maar hij concentreert zich op Midden-Nederland. Martijn adviseert, verbindt en ontwikkelt. Hij treedt op voor partijen of voor eigen rekening en risico. Schakel Martijn in of spar met hem over mogelijkheden. Ook tips over (her)ontwikkellocaties zijn altijd van harte welkom!

Martijns bewezen werkwijze is een deskundige, vernieuwende en discrete. Altijd met begrip voor de actuele marktsituatie komt Martijn met nieuwe en verfrissende oplossingsrichtingen waarbij de verschillende belangen van partijen worden gewogen om ze vervolgens bij elkaar te brengen. Recente voorbeelden van zijn werk zijn: Food- en leisurepark aan de Boekhorstlaan in Harderwijk en een mixed-use ontwikkeling aan het Koning Willem Alexanderplein in Dronten.

CONTACT
06 51 44 09 52
LinkedIn
mckoppert@outlook.com

Frans Halslaan 21
3904 XH Veenendaal

Erik Jan Loos

Advocaat Vastgoedrecht

Al ruim twintig jaar ben ik specialist op het gebied van:

- huurrecht (bedrijfsruimte, woonruimte)
- appartementsrecht (VvE-kwesties)
- koop onroerend goed
- bouwrecht
- burenrecht

Mijn werk bestaat uit:

- Adviseren, onderhandelen, contracten opstellen of beoordelen
- Geschillen oplossen, zoveel mogelijk zonder tussenkomst van de rechter
- Voeren van procedures bij de rechtbank en de Raad van Arbitrage voor de Bouw.

CONTACT
020 320 00 46
LinkedIn
loos@loosboukema.nl
www.loosboukema.nl

Marnixstraat 184
1016 TH Amsterdam

Froukje Reijs

Facilitair en huisvestingsadviseur

Als facilitair professional binnen de vastgoedbranche richt ik mij net name op projectmanagement en advies op het gebied van Facility Management en Propertymanagement.

CONTACT
06 143 60 262
linkedin.com/in/froukje-reijs-
f.reijs@vsreijs.nl

Rijksstraatweg 85A
1396 JG  Baambrugge

Aarnout van Gilst

Vastgoedmanager

Vastgoedmanager, gespecialiseerd in maatschappelijk vastgoed. Efficient, klantvriendelijk en commercieel creatief. Ervaring bij gemeenten, rijksoverheid en bedrijfsleven.

CONTACT
06-21435468
LinkedIn
asvg@tiscali.nl
www.asvg.nl

Papenslagweg 3
7241 NL Lochem

Bora Ilhan

Projectontwikkelaar

 

CONTACT
06 4152 5502

bora-ilhan@hotmail.com

Nijlstraat 13
2033 GT  Haarlem

José van Spaandonk

Adviseur vastgoedontwikkeling en makelaar

Allround vastgoedprofessional met gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en maatschappelijke trends. Eigenaar CRUQ-S. Ik ben een verbinder en begeleid als procebegeleider participatieprojecten (projectontwikkeling via co-creatie met groepen zelfbouwers). Jarenlange ervaring bij woningcorparaties en gemeente. Als interim inzetbaar voor proces- en projectmanagment.

CONTACT
06 5324 9953

LinkedIn
info@cruq-s.nl

Nijverheidslaan 3A12
1382 LE  Weesp

Kody Tehrani

Vastgoedontwikkelaar

Als directeur van verschillende BV's, waaronder City Vastgoed, ben ik actief als vastgoedontwikkelaar gespecialiseerd in het aankopen en transformeren/ renoveren van kantoorpanden en winkelruimtes. Deze transformaties resulteren in waardevolle nieuwe bestemmingen voor vastgoedobjecten.

Verder beheer ik verschillende vastgoedfondsen en heb ik een portefeuille in eigen beheer.

CONTACT
06 5020 3599
LinkedIn
info@city-vastgoed.nl

Waldeck Pyrmontlaan 20HLA
1075 BX  Amsterdam