Volg ons op:

Blogs

 

Activiteiten 2017

13-09-2017 21:58     Nienke Ris

  • 15 februari: bezoek CHV Noordkade, Veghel
  • 6 april: bezoek Lelystad Airport, Lelystad
  • 30 juni-1 juli: zomeruitje, vliegen met drones bij Aviolanda, Woensdrecht
  • 5 september: bezoek Maasvlakte Plaza, Rotterdam
  • 26 oktober: Kamer Nijmegen, programma nog te bepalen
  • 8 december: Vastgoedbal, Rotterdam

Lees verder

Bezoek Maasvlakte Plaza, 5 september 2017

28-08-2017 22:01     Nienke Ris

Maasvlakte Plaza is de grootste en modernste beveiligde truckparking van Nederland en sinds 3 mei jl. geopend. Het project is ontwikkeld door het Havenbedrijf Rotterdam en direct een groot succes gebleken. Het all-in-one concept op de Maasvlakte bevat onder andere een informatiebalie, sanitair (douches en toiletten), was- en droogmachines, lockers, een Shell-tankstation, truckwash, een noodreparatieservice voor containers en een Routiers-restaurant.

Lees verder

'De bank en taxateur moeten afspraken maken over de gelding van de zorgplicht'

04-10-2016 11:48     Onno G. Tacoma

Wanneer kan een taxateur aansprakelijk worden gehouden voor een rapport dat gebruikt wordt door een derde partij? Kan een taxateur zich verwaren met de zogenaamde 'exoneratieclausule' in het taxatierapport? Of heeft hij een zorgplicht? Onno Tacoma bespreekt deze interessante casus die vaker voorkomt tussen banken en taxateurs. 

 

Lees verder

Data landelijke bijeenkomsten

11-05-2016 19:29     Nienke Ris

Ieder jaar vinden er diverse landelijke bijeenkomsten plaats georganiseerd door de verschillende kamers, om zo op een leuke en gezellige manier kennis met elkaar te kunnen delen. Er zijn niet alleen landelijke bijeenkomsten, iedere kamer heeft zijn eigen bijeenkomsten. Deze data worden later toegevoegd aan de website. Indien u interesse heeft om aan te schuiven bij een van de vergaderingen van een kamer, kunt u contact opnemen met de betreffende kamer voorzitter. De gegevens van de kamer voorzitter kunt u vinden onder Meesters.

Lees verder

Nieuwe bestuursleden

10-05-2016 18:56     Nienke Ris

In het bestuur van Vastgoedmeesters zijn sinds 22 oktober 2015 een paar wisselingen opgetreden.

Lees verder

Vervalste inkomensverklaring leidt tot ontruiming huurder

11-04-2016 10:41     Onno G. Tacoma

Op 12 februari 2016 heeft de Rechtbank Oost-Brabant een ontruiming in kort geding toegewezen in een zaak waarbij de huurder bij het aangaan van de huurovereenkomst een vervalste inkomensverklaring van de Belastingdienst en een eigen vervalste inkomensverklaring aan Woonbedrijf als verhurende corporatie heeft verstrekt.

Lees verder