Volg ons op:

Marketing en communicatie

Bent u op zoek naar een gedegen onderbouwing van uw keuze? Wilt u kostenefficiënt en gericht uw doelgroep bereiken? Of wilt u het onderscheidende karakter van uw concept benadrukken?

Of het nu om een kantoor, een winkelcentrum of woningen gaat…..met marktonderzoek, een marketingstrategie en een communicatieplan wordt uw doelgroep in kaart gebracht en worden ze direct aangesproken. De vormgeving van communicatiemiddelen is daarbij essentieel. Vastgoedmeesters vertaalt uw boodschap in woord en beeld om er voor te zorgen dat u onderscheidend, authentiek en pro actief communiceert.

Marktonderzoek

Marktonderzoek vormt de basis voor elk te ontwikkelen product of dienst. Het onderzoek omvat een analyse van de locatie, de markt en mogelijke concurrenten. Hierdoor wordt de potentie en de doelgroep van uw product of dienst duidelijk en kan het nog geoptimaliseerd worden.

Marketingstrategie

Het in de markt zetten van een kantoor, winkelcentrum of woningbouwplan vergt een duidelijke keuze zodat de doelgroep kosten efficiënt en gericht wordt benaderd. De marketingstrategie vertelt u meer over uw doelgroep en met welke boodschap zij benaderd willen worden.

Communicatieplan

Het communicatieplan geeft aan wanneer en met welke middelen u de doelgroep kan bereiken. Daarnaast biedt het u inzicht in de gewenste vormgeving zodat de doelgroep zich direct aangesproken voelt.

Impressie

Meesters

Ontwerp en architectuur,Marketing en communicatie

Ronald Kamerbeek

Mediation,Marketing en communicatie

Henk van den Dungen

Marketing en communicatie

Janneke de Bruine