Over vastgoedmeesters

Vastgoedmeesters is een netwerkorganisatie van freelancers. Vakmensen met minimaal 10 jaar ervaring in de vastgoedbranche: Interimmanagers, vastgoedbeheerders, marketeers, projectmanagers.

Sinds mei 2012 werken wij samen met Vastgoedmeesters in Praktijk BV. ViP zet aangesloten freelancers in op multidisciplinaire projecten. Kijk voor meer informatie op www.v-ip.nl.

Geïnteresseerd? U kunt ons bereiken op 010 7521 498 of via algemeen@vastgoedmeesters.nl.

Laatste nieuws

Uitzondering beslagverbod huurtoeslag

02-11-2015 11:33     Onno G. Tacoma

Eén van de kernverplichtingen van een huurder is het tijdig betalen van de verschuldigde huurpenningen. Helaas is het de praktijk dat huurders niet altijd aan deze verplichting voldoen. Als woningcorporatie ziet u er op toe dat alsnog de huurpeningen tijdig worden voldaan. Indien dat niet gebeurt, heeft u de mogelijkheid om in een procedure betaling van de verschuldigde huurpenningen te vorderen.

Lees verder

Collectieve aanpak biedt kans op grootschalige verduurzaming bedrijventerreinen

11-03-2015 11:51     Rene Jansen

De markt voor kantoor- en bedrijfspanden verandert in snel tempo. Gebouwen met een hoge energie-efficiëntie zijn aantrekkelijker in de markt en laten een betere waardeontwikkeling zien. Tegelijkertijd is het lastig om op dit moment de investeringen voor deze verbeteringen te bekostigen. Een ESCo kan dé manier zijn om te verduurzamen.

Lees verder

Kamers

Kamer Amsterdam Kamer Nijmegen Kamer Den Bosch Kamer Rotterdam