Over vastgoedmeesters

Vastgoedmeesters is een netwerkorganisatie van freelancers. Vakmensen met minimaal 10 jaar ervaring in de vastgoedbranche: Interimmanagers, vastgoedbeheerders, marketeers, projectmanagers.

Sinds mei 2012 werken wij samen met Vastgoedmeesters in Praktijk BV. ViP zet aangesloten freelancers in op multidisciplinaire projecten. Kijk voor meer informatie op www.v-ip.nl.

Geïnteresseerd? U kunt ons bereiken op 010 7521 498 of via algemeen@vastgoedmeesters.nl.

Laatste nieuws

Collectieve aanpak biedt kans op grootschalige verduurzaming bedrijventerreinen

11-03-2015 11:51     Rene Jansen

De markt voor kantoor- en bedrijfspanden verandert in snel tempo. Gebouwen met een hoge energie-efficiëntie zijn aantrekkelijker in de markt en laten een betere waardeontwikkeling zien. Tegelijkertijd is het lastig om op dit moment de investeringen voor deze verbeteringen te bekostigen. Een ESCo kan dé manier zijn om te verduurzamen.

Lees verder

Beleggers in de rij voor grootste woningontwikkeling van Nederland

16-12-2014 11:43     Janneke de Bruine

Aan belangstelling van woningbeleggers voor zijn project Holland Park in Diemen heeft ontwikkelaar André Snippe bepaald niet te klagen. Vooral grotere Nederlandse partijen azen op de circa 1200 huurwoningen in het middensegment (€700-€1000) die de komende zes jaar gereed komen op dit grootste woningontwikkelingsproject van Nederland.

Lees verder

Kamers

Kamer Amsterdam Kamer Nijmegen Kamer Den Bosch Kamer Rotterdam